infoFIRME

Afiseaza dupa prima litera: Toate A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W Y Z Ş Ș

Yonder

Yonder

Yonder este o companie europeană pentru soluții IT, având birouri atât în Utrecht, Olanda cât și în Cluj, România. Fondată în 1993, utilizând tehnologia de ultimă oră, Yonder pune la dispoziție servicii de dezvoltare software pentru o gamă largă de activități, pentru clienți din întreaga lume.

 

Suntem la dispoziția atât a firmelor producătoare de software cât și a organizațiilor – utilizatori finali în urmărirea strategiilor proprii de dezvoltare IT.

Misiunea noastră este aceea de a crește continuu competitivitatea businessului pe care-l dețineți, maximizând Libertatea dvs de Opțiune. Pentru aceasta creăm soluții viabile de viitor, eficiente și ușor de utilizat, pentru procese economice complexe. Altfel spus: întrebărilor dificile le răspundem cu soluții inteligente. Iar afacerea Dvs este mai eficientă, mai competitivă.

În prezent, Yonder are peste 200 de angajați, specialiști IT talentați, având calificări de top. Suntem mândri că menținem ștacheta la un nivel înalt întrucât credem cu fermitate în potențialul și progresul tuturor partenerilor noștri. Suntem adepții calității, cooperării și a transparenței în comunicare. Aceasta înseamnă că ascultăm ceea ce clienții noștri au de spus, le oferim tot ce avem mai bun, încercăm să menținem lucrurile cât mai simple posibil și livrăm proiectele perfect integrate în parametri stabiliți de comun acord: termenele și bugetele contractate.

Contact

AdresăCalea Dorobanților, nr.18-20, et.3-5, Cluj-Napoca
Telefon0264 599 351
Emailinfo@tss-yonder.com
Websitewww.tss-yonder.com

Materiale oferite de Yonder


Ţi-a plăcut? Împărtăşeşte cu prietenii tăi!